duminică, 12 februarie 2012

LMT, 2002-2012: ZECE, la puterea ZECE MII!...


Pe 11 februarie 2012, Programul de educaţie alternativă în arta de a conduce "LIDERII MILENIULUI TREI" (pe scurt, Programul LMT) a împlinit zece ani de prezenţă continuă pe piaţa programelor educaţionale preuniversitare din România. În ziua de luni, 11 februarie 2002, în prezenţa ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti, E.S. Richard Ralph, şi a directorului British Council, dl Stephan Roman, a avut loc lansarea oficială a Programului LMT la Colegiul Naţional "Mihai Viteazul" Bucureşti, printr-o sesiune deschisă pe care am susţinut-o cu o grupă de elevi-cursanţi participanţi la faza-pilot a programului. Simultan, pilotarea s-a desfaşurat în:

Bucureşti - Şcoala Superioară Comercială "N. Kretzulescu"; C.N. "I.L. Caragiale"; C.N. "Mihai Eminescu"; Lic. Arte Plastice "N. Tonitza"; C.N. "Gh. Şincai"

Braşov - C.N. "Dr. I. Meşotă"

Brăila - C.N. "Dr. Gh. Murgoci"

Câmpina - C.N. "N. Grigorescu"

Constanţa - C.N. "Mircea cel Bătrân"

Rm. Vâlcea - C.N. "Al. Lahovary"

Timişoara - C.N. "Bănăţean"

În cei zece ani, peste zece mii de tineri - care au lucrat cu sute de profesori în zeci de şcoli şi licee din România - au absolvit module ale Programului LMT, validând şi consacrând, în timp, valoarea brandului educaţional "Liderii Mileniului Trei", ca Şcoală de Joburi şi Networking, dar, mai ales, ca Şcoală de Valori şi Caractere: ZECE, la puterea ZECE MII!...

Tuturor celor care au dat viaţă proiectului - începând cu omul excepţional care este dna Liliana Cristian - le cer respectuos îngăduinţa să le transmit public preţuirea şi gratitudinea mea, dincolo de marginile omeneşti ale cuvintelor pe care le-aş putea rosti, cu excepţia unuia singur, de valoare absolută: MULŢUMESC!

Un comentariu:

 1. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
  35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere