luni, 10 ianuarie 2011

LEN-2011 vs. PACT-2007. Fără comentarii


4 comentarii:

 1. foarte tare blogul.imi place.eu te-am adaugat la prieteni dar daca ai si tu amabilitatea sa ma adaugi ar fi o mare bucurie pt mine.succes pe mai departe.

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pe vremea cand l-am cunoscut pe Marian Stas era...cu ceva timp in urma. Ochi iscoditori, uniforma mereu impecabila si , culmea, aveai ce sa discuti cu el pe orice tema...bagat in seama de sefi, mai mult sau mai putin, dar pregatit sa-ti dea un raspuns documentat...perceput informal ca un bun PR-ist (pe vremea aia nu se prea stia cu ce se manaca PR-ul, era mai mult la bunul simt...si exista atunci!), te descurca si la calculator cand erai in pana ...imi vin multe amintiri din acea perioada.
  L-am regasit peste ani implicat in programe de educatie! Normal, el era un om educat!
  Peste alti "n" ani macinata de nebunia, controversele si lipsa de orizont a invatamantului romanesc (avand un copil la varsta scolii!)il regasesc pe Marian Stas.
  Felicitari Marian si...multumesc!

  RăspundețiȘtergere